CDA-fractie houdt spreekuur in Nieuweroord

Hoe is het leven in Nieuweroord? Wat gaat er goed in het dorp? En wat gaat er minder? Kortom: wat speelt er in Nieuweroord? Dat wil de fractie van het CDA Hoogeveen graag horen tijdens haar fractiespreekuur op donderdag 11 oktober. De fractie is die avond te gast in het dorp. Inwoners die iets willen bespreken met de fractie zijn van harte welkom!

“Deze afgelopen raadsperiode zijn we gestart met het organiseren van fractiespreekuren in de dorpen en wijken van de gemeente Hoogeveen en dat krijgt ook deze periode een vervolg,” zegt gemeenteraadslid Klaas Kroezen. Hij vindt het belangrijk om dit te doen: “Zo maken we het makkelijker voor inwoners om met ons in gesprek te gaan over wat er in de dorpen en wijken speelt. Opmerkingen, tips, vragen en klachten; we willen alles graag horen.”

Het fractiespreekuur van het CDA Hoogeveen is op donderdag 11 oktober van 19.00 uur tot 20.00 uur in dorpshuis De Vuurkorf. Wilt u het CDA ook uitnodigen in uw dorp of wijk? Op www.cdahoogeveen.nl kunt u contactgegevens vinden.