Zwangerschapsvoorlichting in Hardenberg

Hardenberg – Voor toekomstige ouders organiseert de Saxenburgh Groep op dinsdag 22 januari wederom een voorlichtingsavond voor zwangeren. Professionals geven uitleg over de bevalling en alles wat daarbij komt kijken. Belangstellenden zijn van 19.30 tot 21.00 uur van harte welkom in Brasserie Santé.

Partner is altijd welkom
Niets is zo belangrijk dan de aanwezigheid van de partner tijdens de bevalling. Niet alleen tijdens de bevalling, maar ook wanneer jullie kindje geboren is. Bij een bevalling in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis, is de partner altijd welkom. Soms is het medisch noodzakelijk dat moeder en/of jullie pasgeboren kindje een nacht moeten blijven. In dit geval is er de mogelijkheid dat ook de partner blijft slapen. Hierdoor kunnen jullie vanaf de geboorte samen de zorg geven aan jullie pasgeboren kindje.

Zwangere vrouwen ontvangen tijdens de voorlichtingsavond een leuke goodiebag, samengesteld door medewerkers van de kraamafdeling. Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk via de website: zwangerschapsvoorlichting of door een mail te sturen naar: j.hiddink@sxb.nl