Gezondheid

Workshop Look Good Feel Better in Hoogeveen op 11 februari

Hoogeveen – De verschillende behandelingen tegen kanker, zoals chemotherapie en radiotherapie, kunnen leiden tot uiterlijke veranderingen. Denk hierbij aan haaruitval, huidproblemen en littekens. Hoe verzorg je in zo’n situatie je uiterlijk, zodat je er voor je gevoel toch goed uitziet en je je beter voelt? Hierover krijgen deelnemers tips en adviezen in de gratis workshop ‘Look Good Feel Better’. De workshop vindt plaats op 11 februari in het Toon Hermans Huis in Hoogeveen. De organisatoren van de workshop, Treant Zorggroep en de stichting Look Good Feel Better, willen hiermee patiënten met kanker een steuntje in de rug geven.

Make-up en pruiken
Tijdens de workshop krijgen de deelnemers adviezen en tips over het verzorgen van hun uiterlijk. Schoonheidsspecialisten, visagisten en kappers gaan aan de slag met huidverzorging en make-up. Ook kunnen deelnemers experimenteren met hoofdbedekking, zoals pruiken en sjaals. Er is gelegenheid om vragen te stellen over het veranderende uiterlijk.

Locatie en aanmelden
De workshop wordt gehouden op maandag 11 februari van 10.00 tot 13.00 uur in het Toon Hermans Huis in Hoogeveen. Aanmelden kan via e-mail: oncologie.bethesda@treant.nl of telefoonnummer 0528 28 68 93. Deelname is gratis. Na afloop biedt het Toon Hermans Huis de deelnemers een lunch aan.

De stichting
De stichting Look Good Feel Better organiseert door het hele land de workshop uiterlijke verzorging bij kanker. Op een positieve manier geeft de stichting praktische informatie en advies over het onderwerp. Meer informatie op www.lookgoodfeelbetter.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen