Wie doneert voor rolstoelbus voor Fenna

Hoogeveen – Fenna is geboren met ernstige hersenschade ze is nu 15 maanden oud, maar moet vermoedelijk verder leven  in een rolstoel. De hersenschade is zo erg dat Fenna waarschijnlijk nooit zal kunnen leren lopen. Ronald Beerbaum doet op internet een dringende oproep voor een crowdfunding actie. Dit om een tweedehands rolstoelbus te kunnen financieren voor hun lieve dochter. 

Fenna zal zwaarder worden en niet of moeilijker in een auto te zetten zijn. De huidige auto van de familie is te klein. Ook word het te zwaar om Fenna elke keer in en uit de auto te moeten tillen. Helaas beschikt de familie niet over de juiste financiële middelen door alle zorg die ze al voor Fenna moeten dragen. Hierdoor is het aanschaffen van een dergelijke bus onmogelijk.

De vader hoopt via deze weg in contact te komen met mensen die hun op weg willen helpen een rolstoelbus te kunnen kopen. Hiervoor is een GoFundMe actie op touw gezet. Wilt u deze familie helpen dan kunt u hier geld doneren.

Wilt u op een andere manier deze familie helpen? Stuur dan een mail naar [email protected] Wij zorgen dat u dan in contact komt met de juiste persoon.

Klik hier om naar de GoFundMe actie te gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *