Gezondheid

Vroegere buurmeisjes gaan nu krachten bundelen bij verantwoord afvallen

Hoogeveen – Als buurmeisjes van elkaar kom je na ruim 25 jaar weer samen om je krachten te bundelen. Van samen in de zandbak naar samen in één praktijkruimte om andere mensen te coachen en begeleiden naar een lager gewicht. Waarbij bewustzijn van je leefstijl en voedingspatroon op nummer 1 staan. Het motto van Cambridge Weight Plan is immers: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Dat er werk aan de winkel is kunnen we niet ontkennen. Volgens de statistieken kampen vele  inwoners van de gemeentes Hoogeveen en de Wolden met overgewicht. Het percentage varieert van 51% tot 57% overgewicht onder de volwassen inwoners van deze gemeentes (bron: gezondheidsmonitor volwassenen en ouderen 2016 GGD’en, CBS en RIVM).

Inge Boer en Linda Schonewille helpen je graag als jij de wens hebt om af te slanken. Met een coach die voor je klaar staat vergroot je jouw succes om de gewenste resultaten te behalen. Afgelopen zomer kon je de dames samen al treffen op de Pulledag in Hoogeveen waar ze heerlijke peren uitdeelden. Aankomend weekend zijn ze te vinden op de Nazomer Fair op het terrein van camping De Westerbergen in Echten. Mocht je dus graag kennis willen maken en informatie willen, breng dan zeker een bezoekje. Er zijn hele leuke welkomstaanbiedingen en proefpakketten verkrijgbaar waarmee je sowieso een bon ontvangt voor een gratis intakegesprek ter waarde van 25 euro.

Lukt het niet om de markt te bezoeken, maar wil je wel wat meer informatie? Dan kun je via de site www.cambridgeweightplan.nl de contactgegevens van zowel Inge als Linda vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen