Gezondheid

Veel scholen nemen deel aan EU Schoolfruit

Hoogeveen – Dit schooljaar nemen maar liefst 27 basisscholen en speciaal onderwijs scholen, uit de gemeente Hoogeveen deel aan EU schoolfruit. Het programma heeft als doel om de consumptie van groente en fruit te stimuleren en om kinderen kennis bij te brengen over gezonde eetgewoonten.

De deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 stuks groente en fruit voor alle leerlingen. De leveringen lopen van 9 november 2020 tot en met 16 april 2021. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie. Het project sluit goed aan bij het sport- en preventiebeleid van de gemeente Hoogeveen.

Deelnemende scholen in Hoogeveen zijn: De Goudvink, De Schuthoek – Erflanden, Het Blokland, De Kameleon, De Atlas, Tiendeveen, De Morgenster, De Fontein, Oostenbrink, Juliana van Stolberg, ’t Kienholt, De Palm, De Zandloper, De Carrousel, Vogelvlucht, Het Rastholt, De Krullevaar, van der Ploegschool, Eben-Haëzerschool, De Akker, Titus Brandsma school, De Driesprong, De Posthoorn, De Schuthoek – Booyenverlaat, Het Element, De Sprong en Apollo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen