Patricia Kellij uit Hoogeveen wint Cambridge Gewichtsbehoudertitel 2019

Coevorden/Klazienaveen/ Hoogeveen – Afgelopen vrijdag vond de landelijke finale van Cambridge Weight Plan Benelux plaats. Patricia Kellij uit Hoogeveen is de winnaar van de titel ‘Gewichtsbehouder van 2019’. Zij viel in 2015 maar liefst 52 kilo af onder begeleiding van Cambridge-consulent Christi Kuiper in haar praktijk aan de Looweg 12a. Zij heeft al ruim drie jaar haar gewicht behouden.

Mariëlle de Haan uit Nieuw-Amsterdam viel 33 kilo af in de praktijk van Christi Kuiper aan de Venus 10 in Klazienaveen. Zij kreeg de titel ‘Afslanker van 2019′ in de categorie vrouwen.

De finale werd gehouden in Soestduinen. Cambridge Weight Plan Benelux houdt jaarlijks deze verkiezing van het Jaar onder haar cliënten.

Consulenten van het Cambridge Weight Plan konden hun cliënten opgegeven om kans te maken op de felbegeerde titel in één van de drie categorieën. Christi Kuiper uit Coevorden meldde enkele kandidaten aan.

Impact

Het stemmen op de finalisten vond op twee manieren plaats: online en tijdens de besloten finaleavond van vrijdag. Bij de verkiezing en jurering werd niet alleen gekeken naar het uiteindelijke afslank resultaat, maar ook naar de impact die het afslanken op iemands leven heeft gehad. Daarnaast is het een belangrijk criterium om na het afslanken niet terug te vallen in oude gewoontes, maar om juist door het aannemen van een nieuwe en gezonde leefstijl op gewicht te blijven. Hierin worden de cliënten ook begeleid door hun consulenten.

Mariëlle de Haan: “Cambridge heeft mijn leven mentaal en lichamelijk op de beste manier ooit veranderd, ik ben weer een goed voorbeeld voor mijn kinderen en een energieke moeder en partner.

Patricia Kelly: “Ik durf mezelf weer te laten zien. Eerder verstopte ik me in een hoekje, nu voel ik dat ik er mag zijn.”

Trots

Christi Kuiper van Cambridge Weight Plan Coevorden & Klazienaveen is trots op haar winnaars. “Mariëlle heeft de afgelopen periode hard gewerkt in haar strijd tegen de overtollige kilo’s. Ik ben dan ook supertrots op mijn ‘Afslanker van het jaar’. Patricia heeft destijds ook hard gewerkt. Om vervolgens van eetpatroon en levensstijl te veranderen, is misschien nog wel moeilijker dan het afslanken op zich. Maar ze doet het heel goed.”

De finalisten en hun consulenten hebben eind augustus een reis naar Engeland aangeboden gekregen. Ze hebben daar o.a. een bezoek gebracht aan de fabriek van Cambridge Weight Plan en het universiteitsterrein Downing College van de universiteit van Cambridge, waar de oorsprong ligt van het Cambridge-dieet. In oktober krijgen de winnaars nog een make-over en fotoshoot.

Cambridge Weight Plan heeft ruim vierhonderd professionele en toegewijde consulenten. Elk jaar bereiken tienduizenden vrouwen en mannen hun streefgewicht dankzij het dieet en de ondersteuning van de consulenten.

Foto v.l.n.r. Christi Kuiper, Patricia Kellij, Mariëlle de Haan.

Twee deelnemers Cambridge Weight Plan vallen in de prijzen

Foto en tekst: www.coevordernieuws.nl