Patricia Kellij strijdt om ‘Beste gewichtsbeheerser van het jaar award’

Hoogeveen – Patricia Kellij is in de race om de ‘gewichtsbehouder van het jaar’ te worden. Patricia is 3 jaar geleden begonnen met afslanken via het bedrijf Cambridge en in totaal 55 kilo afgevallen. Ze is nog steeds op gewicht.

Het bedrijf zet de afslankers jaarlijks in het zonnetje met een verkiezing voor zowel de afslanker als de gewichtsbeheerser van het jaar. Patricia is met twee andere vrouwen genomineerd voor ‘gewichtsbeheerser van het jaar’.  Patricia kan hiermee een metamorfose/fotoshoot winnen. Alle finalisten krijgen een geheel verzorgde reis naar Cambridge. Wil je Patricia steunen, breng dan voor 5 september je stem uit via: www.afslankervanhetjaar.nl/gewichtsbehouder-van-het-jaar/.  Je maakt tevens kans op twee vrijkaarten voor de finaleavond op vrijdag 6 september in het Hilton Royal Parc Soestduinen.

Het verhaal van Patricia

Al van jongs af aan probeerde ik verschillende diëten, maar hield het niet vol. Dat deed niet veel goeds voor mijn al negatieve zelfbeeld. Tot ik hoorde van het Cambridge dieet en zette mijn zinnen hier op. Ondertussen ben ik al 3 jaar op mijn streefgewicht.
“Vroeger schaamde ik me voor mezelf. Ik was me heel bewust van hoe ik er uitzag en durfde me nauwelijks in het openbaar te vertonen. Zo snel mogelijk de winkel in en uit, de donkerste hoek van de kroeg, ik liet mezelf nauwelijks zien. Nu is dat totaal niet meer zo. Ik ben niet meer bezig met wat anderen van mij vinden. Ik had nooit verwacht dat het mij zo veel rust zou geven nu ik lekker in mijn vel zit.
“Mijn hele leven handbal ik. Waar ik me vroeger niet voor durfde in te zetten tijdens de sport, kan ik nu meedoen zonder schaamte. Ik durf veel meer. Ik vind het heerlijk om te sporten, ik mis het zelfs als ik de sportschool oversla. Mijn grenzen aangeven gaat me goed af, ook op feestjes en verjaardagen. Ik weet waar mijn valkuilen liggen en dat maakt me sterker. Zodra ik weer een paar dagen in mijn oude patroon val en veel eet, voel ik me meteen ongezond en zit ik minder lekker in mijn vel.
“Bijzonder om dan stil te staan bij het feit dat ik veel gelukkiger ben als ik gezond eet en sport. Het Cambridge dieet heeft mijn leven veranderd en mij als persoon al helemaal. Ik durf te zijn wie ik ben en kan hardop zeggen dat ik trots ben op mezelf.”

Afbeelding: www.afslankervanhetjaar.nl