Gezondheid

Ouders delen verhaal van Fenna “tussenstand donatie”

Hoogeveen – Al enige tijd geven wij als nieuwssite aandacht aan het leven van Fenna en haar ouders. Fenna is 16 maanden oud, Fenna is geboren met hersenschade na zuurstoftekort en meerdere hersenbloedingen die na de geboorte aan het licht kwamen. Kimber en Ronald waren na diverse MRI’s helemaal overrompeld en kapot van het nieuws wat zij toen kregen. 

Het leven van Fenna

Fenna zou nooit kunnen lopen, praten of schrijven, feitelijk wisten de artsen op dat moment nog helemaal niet wat Fenna ooit zo kunnen. Ook is er geen duidelijkheid over hoe oud Fenna zou kunnen worden en wat haar levensverwachting zou zijn. Een klap in het gezicht van de ouders van Fenna. Hun waren blij en keken er naar uit dat hun gezin helemaal compleet zou zijn met de komst van een dochter.

Lees hieronder het verhaal
De MRI scan van Fenna was duidelijk, we hebben uren en uren in het ziekenhuis gehuild

Fenna in het ziekenhuis.

Tussenstand van de donaties

Bij de Crowdfunding actie  die door Ronald ( vader van Fenna ) is opgezet is nu al een bedrag opgehaald van 19.000 euro opgehaald. Het streefbedrag van 30.000 euro voor de rolstoelbus komt al in het zicht aldus Ronald. Wel is hier nog heel veel voor nodig. Ronald is zichtbaar geëmotioneerd als hij over Fenna verteld en over het inzamelen van het geld. Naast het werk wat Ronald thuis doet voor zijn werkgever is hij full-time vader en doet hij ook de inzamelingsactie. Gelukkig krijgt Ronald veel hulp van alle kanten. Kimber is druk met de zorgen voor Fenna en zit er emotioneel bijna doorheen. Het leven heeft sinds de geboorte van Fenna een enorme wending gekregen.

Doneren

Wilt u ook doneren? dit kan op vele manieren. Door geld in een box te stoppen die in diverse winkels in Hoogeveen te vinden zijn. Ook kunt u mee dingen naar diverse bonnen of items via de Facebookpagina Help onze Fenna of via de facebook pagina van Ronald.

Ook is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen via de website Go Fund Me – Help onze Fenna een bijdrage is zelf te bepalen in de hoogte van uw bedrag. Elke bijdrage is welkom.

Fenna in de armen van Ronald Berbaum. Samen met broertje Jayden van 7 jaar oud.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen