Gezondheid

Neem een kijkje in het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum

Hardenberg: Tijdens de landelijke Dag van de bouw op zaterdag 15 juni 2019 stellen Dura Vermeer Bouw Hengelo en Goossen Te Pas Bouw de bouwplaats van het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum open voor publiek. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

Een unieke kans om op een bouwplaats rond te lopen waar het normaal gesproken verboden toegang is. Of om een kijkje te nemen achter de schermen van dit nieuwe ziekenhuis.

Wie kunt u deze dag ontmoeten?
Uiteraard medewerkers van Saxenburgh en de bouwers! Medewerkers van Dura Vermeer Bouw Hengelo en Goossen Te Pas Bouw vertellen over hun werkzaamheden op de bouw. Heeft u interesse in werken in de bouw? Ook daarvoor kunt u terecht bij de medewerkers.

Wat wordt er gebouwd?
In samenwerking met gemeente Hardenberg en Saxenburgh Groep bouwt de bouwcombinatie een nieuw medisch centrum. Het nieuwe Saxenburgh Medisch Centrum is 30% kleiner in oppervlakte dan het huidige ziekenhuis. Er is gekozen voor een compact en duurzaam gebouw. Compact betekent minder vierkante meters, minder bedden en meer patiëntenzorg. Het ziekenhuis kan met de nieuwbouw volledig medisch specialistische zorg blijven bieden, inclusief intensive care en Spoed Eisende Hulp.

In verband met hygiëne is eten en drinken op de bouwplaats niet toegestaan. De bouwplaats is lastig toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. (Foto: SMC – Dag van de Bouw)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen