Gezondheid

Lotgenotencbijeenkomst voor (jong-)volwassenen met NAH op 20 april in Bethesda

Hoogeveen – Je bent jong, staat volop in het leven en dan loop je ineens hersenletsel op. Dat heeft veel impact. Hersenletsel.nl, MEE Drenthe, De Noorderbrug en Treant Zorggroep willen een ontmoetingsplek bieden voor mensen voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarvoor organiseren zij meerdere malen per jaar een bijeenkomst.

Op zaterdag 20 april staat de bijeenkomst in het teken van Hersenz, het behandelprogramma voor mensen niet-aangeboren hersenletsel van De Noorderbrug. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen. Ook partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals zijn van harte welkom.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 20 april van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Aanmelden kan door te mailen naar jonghoogeveenmeppel@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen