Lotgenotenbijeenkomst voor (jong-)volwassenen met NAH

Hoogeveen: Je bent jong, staat volop in het leven en dan loop je ineens hersenletsel op. Hoe pak je het leven weer op? Deze vraag staat zaterdag 19 oktober centraal tijdens de bijeenkomst voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Een initiatief van Hersenletsel.nl, MEE Drenthe, De Noorderbrug en Treant Zorggroep. Samen willen ze een ontmoetingsplek bieden voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel, partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen. Op zaterdag 19 oktober staat de bijeenkomst in het teken van ‘ontmoeten en delen’. Na een aantal keren een specifiek thema te hebben besproken, gaat men nu in op onderwerpen die iedereen persoonlijk bezig houden.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 19 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de Dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Deelname is gratis. Voor koffie/thee wordt een bijdrage gevraagd van € 1,50. Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]