JOGG netwerkbijeenkomst met thema ‘ondergewicht’

Hoogeveen: Veel mensen en organisaties zetten zicht in voor een gezonde leefstijl bij jongeren. JOGG wil alle betrokkenen bij dit onderwerp uitnodigen voor een bijeenkomst met als doel: ‘de kennis over ondergewicht verbreden en de reden van ondergewicht leren signaleren’ 

In de gemeente Hoogeveen hebben kinderen en jongeren naast een normaal gewicht of overgewicht soms ook ondergewicht. Om hoeveel Hoogeveense kinderen gaat het? Wat kan hier de oorzaak van zijn? En wat zijn de lichamelijke en psychische gevolgen? Accare en de GGD geven hier antwoorden op. De bijeenkomst vind plaats op dinsdagmiddag 29 januari van 13.30-16.00 uur in de raadzaal in het Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Hoogeveen. U kunt hier uw kennis over ondergewicht verbreden en leert redenen van ondergewicht signaleren. Na afloop is er gelegenheid om te netwerken met andere JOGG-partners.

Wilt u deze kansen niet mislopen? Meld u dan aan voor dinsdag 15 januari 2019 bij JOGG-regisseur Leoni Pleiter via l.pleiter@dewoldenhoogeveen.nl of 06-55470123.