Fysio HN opent locatie in Noordscheschut

Noordscheschut – Fysiotherapie Hollandscheveld heet voortaan Fysio HN ( Fysio Hollandscheveld-Noordscheschut). Deze naamswijziging heeft te maken met de opening van een nieuwe Fysio HN locatie sinds 3 december aan het Zwarte Dijkje 32 in Noordscheschut.

Team is enthousiast

Met de locaties in Hollandscheveld en Noordscheschut gaat het team een nieuw tijdperk in met Fysio HN, waarbij enthousiaste fysio HN team de kwaliteit van de praktijk en betrokkenheid blijven optimaliseren.

Het team is enthousiast over deze vestiging midden in het dorp en verheugt zich op deze kans om verder bij te kunnen dragen aan het leveren van optimale fysiotherapeutische zorg in de omgeving.  Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe frisse site en logo en deze zijn naast de uitgebreide informatie weer te zien op www.fysio-hn.nl .  Ook voor de laatste ontwikkelingen kunt u gerust een kijkje nemen op deze website.
Beide Fysio HN locaties, zowel aan Ds. Kooimanstraat 42a in Hollandscheveld en Zwarte Dijkje 32 in Noordscheschut,  zijn alle werkdagen geopend en het telefoonnummer blijft ongewijzigd ; 0528 3420

Het team van Fysio HN