Gezondheid

Coronateststraat in Assen naar een nieuwe locatie

Assen/Hoogeveen -GGD Drenthe verplaatst haar coronateststraat in Assen naar een nieuwe locatie. Vanaf zaterdag 5 september kan je voor een test terecht aan de Aziëweg 14. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en geschikt voor de wintermaanden. Door het team van bron- en contactonderzoekers ook aan de Aziëweg te huisvesten, zet de GGD haar personeel efficiënt en flexibel in. Ook mensen uit de gemeente Hoogeveen kunnen hier gebruik van maken

GGD Drenthe leidt haar medewerkers op om testen af te nemen, telefonische vragen te beantwoorden en bron- en contactonderzoek uit te voeren. Hiermee kan ze haar personeel flexibel inzetten voor het werk wat op dat moment noodzakelijk is. “We zijn daarom blij dat zowel het team van bron- en contactonderzoekers als de teststraat op deze nieuwe plek terechtkan”, licht coördinator Jenine Bijker toe.

De nieuwe locatie aan de Aziëweg is toegankelijk per auto, fiets of te voet. De ruime opzet zorgt voor een snellere doorstroom van verkeer en maakt het mogelijk om meerdere testraten tegelijkertijd naast elkaar te openen. Tot en met vrijdag 4 september worden coronatesten in Assen nog afgenomen aan de Mien Ruysweg 1.

Overige testlocaties
Naast de teststraat in Assen heeft GGD Drenthe testlocaties in Emmen en Meppel. Alle locaties zijn per auto, te voet of op de fiets bereikbaar.

Maak telefonisch of online een afspraak
Voor het maken van een testafspraak bel je naar het landelijke nummer 0800-1202. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kunt ook online een afspraak maken. Hiervoor ga je naar www.coronatest.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen