Gezondheid

Bijeenkomst voor (jong-)volwassenen met NAH

Hoogeveen: Je bent jong, staat volop in het leven en dan loop je ineens hersenletsel op. Dat heeft veel impact. Hersenletsel.nl, MEE Drenthe, De Noorderbrug en Treant Zorggroep willen een ontmoetingsplek bieden voor (jong-)volwassenen van 20 tot 65 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Daarvoor organiseren zij meerdere malen per jaar een bijeenkomst.

De bijeenkomst op zaterdag 15 juni staat in het teken van humor en een positieve instelling. Zo worden probleemsituaties deze middag op satirische wijze in beeld gebracht. Tijdens de bijeenkomst is er ruimte voor contact, (h)erkenning en voorlichting over problemen waar je tegenaan loopt als gevolg van NAH, door bijvoorbeeld een beroerte (CVA), ongeluk of zuurstoftekort in de hersenen. Ook partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en professionals zijn van harte welkom.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal (eerste verdieping) van ziekenhuislocatie Bethesda aan de dr. G.H. Amshoffweg 1 in Hoogeveen. Aanmelden kan door te mailen naarjonghoogeveenmeppel@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen