Gezondheid

Bezoekregeling Treant ziekenhuis verruimd

De huidige bezoekregeling op de ziekenhuislocaties van Treant zijn verruimd. Maximaal 1 gescreende persoon mag non-Covid patiënten bezoeken (max. 1 uur per dag).

Deze maatregel geldt nu ook voor de specialistische afdelingen:

  • Intensive Care (alleen voor de non-COVID Intensive care)
  • Eerste Hart Hulp (EHH)
  • Hartbewaking (CCU)
  • Verloskunde
  • Spoedeisende Hulp

Let op! Deze patiënten mogen geen bezoekers ontvangen van buiten Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. We willen zo de risico’s op verspreiding van COVID-19 tot een minimum beperken.

Bezoek locaties voor wonen en zorg

Voor de locaties voor wonen en zorg van Treant blijft de huidige regeling van kracht. Deze locaties blijven voor bezoekers gesloten tot dinsdag 28 april. Een uitzondering geldt voor bezoek aan terminale bewoners.

Geen bezoek mogelijk voor COVID-19 patienten

Bezoek aan patiënten die besmet zijn (of verdacht zijn van besmetting) is op onze ziekenhuislocatie in Emmen helaas niet mogelijk. Dit geldt voor patiënten uit deze regio én andere regio’s, die zijn opgenomen op de Intensive Care en de speciale isolatieafdelingen (Oost 1 en Zuid). Een ontzettend moeilijke maatregel voor patiënten en hun naasten, maar wel een die we moeten nemen om kwetsbare patiënten te beschermen. We houden familieleden natuurlijk goed op de hoogte van de situatie van hun naaste. Voor patiënten die terminaal zijn, wordt een uitzondering gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen