Zeer warme 2e Pulledag

Hoogeveen – Ondanks de warmte, ruim 34 graden Celsius,  kwamen er toch veel mensen naar het centrum van Hoogeveen voor de 2e Pulledag. Er waren wel minder kramen dan de 1ste editie vorige week. 

Veel mensen zochten door de zon de schaduw op. Terrasjes zaten lekker vol en de sfeer was prima. Het centrummanagement had gratis flesjes water ter beschikking gesteld. Deze voorraad bleek rond 11:40 uur al helemaal op. Of er een navulling is geweest is niet bekend.  Veel activiteiten met inspanning als fietsen, wat ook het thema was van de 2e Pulledag, gingen niet door. Wel draaide een volle draaimolen met lachende kinderen aan het einde van de Cascade en stonden er andere kleine attracties.

Voor wie de eerste Pulledag heeft gemist, er volgen er nog 4 met diverse thema’s. De data en thema’s voor de Pulledagen 2018 zijn:

2 augustus: Straattheater
9 augustus: Europa
16 augustus: Circus
23 augustus: Sport (sterkste man van Hoogeveen) en muziekfeest tussen 16.00-22.00 uur Hoofdstraat-Noord

Op 25-26 augustus vindt Hoogeveen Culinair weer in het weekend plaats. Vanaf zaterdagmiddag 14:00 uur kunt u genieten van de vele culinaire hoogstandjes in het Burgemeester Tjalmapark achter het gemeentehuis. Ook zondag kunt u genieten van lekker eten en drinken tijdens Hoogeveen Culinair.