Amusement

Zeer geslaagde eerste editie van Drenthe Live Festival in de Tamboer

Hoogeveen – Opgetogen publiek tijdens de eerste editie van het nieuwe Drenthe Live Festival in Theater De Tamboer, afgelopen zondagmiddag. Op het affiche stonden Tangarine, ISZA, Hannah Mae en Aosem. Helaas moest Hannah Mae afzeggen vanwege coronabesmetting. Toch werd het een gezellige, sfeervolle middag met afwisselend optredens in de Forumfoyer en de Passagezaal van het theater.

 Positief verrast

De Tamboer loste het plotseling gat in het programma op door alle acts langer te laten doorspelen. Aosem trapte af in de Forumfoyer en wist het publiek positief te verrassen. Bij aankondiging dat er meer nummer gespeeld mochten worden, steeg er een enthousiast gejuich op.

In de Passagezaal leverde ISZA een ontzettend intiem en ingetogen optreden. Perfect passend voor de sfeervolle kleine zaal van het theater. Vervolgens sloot Tangarine het festival af in de Forumfoyer. De mannen legden de lat hoog met prachtige harmonieën en perfecte samenzang.

 Ontspannen sfeer

Opvallend was de ontspannen sfeer tijdens deze eerste editie van het Drenthe Live Festival. Door het uitvallen van een optreden, kregen de andere acts meer ruimte voor interactie met het publiek. Dat werd dan ook goed benut, met veel humor en tijd om te kletsen met het publiek. Al met al zorgde het voor een gezellige, ontspannen sfeer in De Tamboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen