Amusement

Zaterdagavond live op Muziekweekend Pesse

Ook vanavond hebben we weer een liveblog voor Muziekweekend Pesse. Inmiddels met de mededeling dat Suzan & Freek vanwege ziekte niet komen optreden. Na veelvuldig beraad komt in plaats daarvan Van Dik Hout optreden. De line-up is dus inmiddels aangepast! Kaarten zijn nog te koop aan de avondkassa vanavond. Foto’s van vanavond komen in het eerder vandaag gepubliceerde fotoalbum.

Live updates

19:32 uur: Om 19:00 uur is het festivalterrein weer geopend en is ook DJ Nijs weer begonnen. Enkele minuten geleden heeft de band TITT’N de aftrap voor vanavond gegeven.

20:24 uur: Zojuist heeft TITT’N hun set afgesloten. Tot het optreden van Van Dik Hout draait DJ Nijs weer in het vaste DJ honk.

20:50 uur: Van Dik Hout heeft zojuist het podium betreden voor hun optreden van een uur. Zij vallen in voor Suzan en Freek, die vanwege ziekte niet komen optreden vanavond.

22:02 uur: Van Dik Hout gaf een ongelooflijk feestje in de tent. Ondanks de teleurstelling dat Suzan en Freek niet kwamen, hebben zij de sfeer zeker weten vast te houden! Een uur lang heerlijk mee zingen en dansen. Om kwart over 10 begint Les Truttes uit België.

22:25 uur: Les Truttes zijn het podium op gekomen inclusief geweldige kostuums. De rock coverband heeft duidelijk alles uit de kast getrokken om er een overweldigend optreden van te maken!

23:53 uur: Na een fantastisch optreden van Les Truttes is DJ Nijs weer in het DJ honk gekropen voor een goede 25 minuten. Zometeen treed de laatste band van vanavond op. Queen must go on gaat zo het podium op om de avond af te sluiten. De liveblog houdt daarmee ook op. De foto’s van onze fotograaf komen morgen online.

Aankomende evenementen