Amusement

Zaterdag 22 september Buurtfestival in Hollandscheveld

Hollandscheveld – Zaterdag 22 september Buurtfestival in Hollandscheveld Een lokaal festival waar muziek, eten, vitaliteit centraal staan.

Op de nationale burendag op zaterdag 22 september vindt tussen 13:00 en 16:00 uur het Buurtfestival plaats bij Woonzorgcentrum Beatrix in Hollandscheveld. Het festival heeft een lokaal karakter: lokale winkeliers verzorgen de hapjes en drankjes en muzikanten uit de omgeving verzorgen de muziek. De NNCZ, Dorpscoöperatie Hollandscheveld en de Stichting Speeltuin uit Hollandscheveld hebben de samenwerking gezocht voor de organisatie van het Buurtfestival. De nationale burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt, het is de eerste keer dat het als Buurtfestival voor heel Hollandscheveld en omgeving gevierd wordt. De verdere invulling van het programma zal de komende weken bekend worden gemaakt.

Het initiatief voor het buurtfestival is ontstaan uit de NNCZ dag, een dag waar medewerkers en vrijwilligers van de NNCZ extra in het zonnetje gezet worden. Omdat de NNCZ met o.a. Thuiszorg Hollandscheveld en omgeving en Woonzorgcentrum Beatrix altijd op zoek is naar de verbinding met het dorp, viert ze dit graag samen met het dorp.
Ook in de andere dorpen en buurten waar de NNCZ gevestigd is vindt op zaterdag 22 september een buurtfestival plaats.

Buurtfestival
Wanneer? Zaterdag 22 september 2018 tussen 13:00 en 16:00 uur
Waar? Speeltuin en beweegtuin, Riegshoogtendijk 59 in Hollandscheveld

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen