Het Podium - Grote zaal
Amusement

Wild Romance keert terug in Het Podium

Hoogeveen – Vrijdag 6 mei is het heel even Saturday Night in Het Podium, met het optreden van de Wild Romance. De band van Herman Brood is nooit weggeweest en laat ook in 2022 nog steeds menig rock-’n-roll hart sneller kloppen. Na succesvolle shows in Hoogeveen, staan de mannen nu weer in Het Podium. De avond wordt geopend door de Zwolse band theHEROES. Kaarten voor Wild Romance zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl.

Wild Romance

Wild Romance heeft tijdens de pandemie niet stilgezeten. De mannen doken de studio in en zijn helemaal ready to rock! Dat betekent nieuwe songs en natuurlijk die legendarische Brood-hits, zoals Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Nog altijd is de Wild Romance een absolute live-sensatie, aangevoerd door de fantastische, venijnig riffende gitaristen David Hollestelle en Dany Lademacher. Otto Cooymans, Edgar Koelemeijer, Gee Carlsberg en Bas Jan ’t Hoen maken de topband compleet.

SUPPORT: theHEROES

De Zwolse band theHEROES is support act voor Wild Romance. De broers André, Jan-Erik en Rick brachten eind 2018 hun eerste album White Night Black Shade uit en stonden al eerder met Wild Romance, Bintangs, The Dirty Denims, Rhinorino en Angelic Upstarts op het podium.

Wild Romance + theHEROES
Vrijdag 6 mei 20.30 uur
Het Podium 

https://hetpodium.nl/agenda/wild-romance-2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen