Het Podium - Grote zaal
Amusement

Vrijdag 31 maart Ramkot in Het Podium

Ramkot speelt vrijdag 31 maart om 20.30 uur in Het Podium in Hoogeveen. De band stond al op Pinkpop, Rock Herk en Rock Zottegrem, maakte in 2021 twee EP’s en behoort tot de winnaars van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel 2021. En in dit rijtje mag Hoogeveen niet ontbreken. Kaarten voor Ramkot kosten €15,- en zijn verkrijgbaar via hetpodium.nl.

RAMKOT
Ramkot maakt ramrock. Dit trio weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Hard en dansbaar. Niet vertragen, blijven gaan! Voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat, Triggerfinger en STAKE.

Op 22 september verscheen de nieuwe single van Ramkot, getiteld I Can’t Slow Down. Het nummer gaat over de hunkering naar tabula rasa. Verlangen naar opnieuw beginnen wanneer je het verleden niet kan loslaten. Op 31 maart hoor je de nieuwe single, maar ook songs zoals Exactly What You Wanted, dat airplay kreeg op Studio Brussel, Willy, Kink FM en 3FM én tevens 10 weken in De Afrekening van Studio Brussel vertoefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen