Amusement

Voorstellingen t/m 20 januari – Het Podium Hoogeveen

JAZZ IT UP IN HET PODIUM
met het Fenny Hoekstra Kwartet

Zondag 15 januari | 15.30 uur | jazzmuziek

 

Ook in 2023 wordt Het Podium regelmatig omgebouwd tot gezellig jazzcafé. Zondag 15 januari staat het Fenny Hoekstra Kwartet op het podium. Drummer Jack Criens houdt van de stevige en opwindende jazz van Steve Coleman, maar ook van de melodieuze lijnen van Ibrahim Maalouf. Bassist Tim Nobel speelt het liefst muziek uit het grensgebied tussen jazz en klassiek en speelde zowel bij het Orkest van het Oosten als in diverse jazz- en wereldmuziekformaties. Pianist Felix Degenaar is niet minder breed georiënteerd en noemt o.a. Bill Evans en Weather Report als zijn invloeden en is in de fusionformatie Pale Blue Dot net zo op zijn plek als achter de piano in een jazz-kwartet. Zangeres Fenny Hoekstra houdt van de soulvolle jazz van Ella Fitzgerald, van de koele warmte van Diana Krall, maar bovenal van melodieën en teksten. Met dit kwartet belooft het een heerlijke jazzmiddag te worden.

 

Tickets en info

 

_______________________________________________________________________

COMEDYTUNES COMEDYNIGHT   

ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN

Vrijdag 20 januari | 20.30 uur | cabaret

Plof lekker neer op een stoel in het Comedycafé in Het Podium en geniet van een avond vol humor. Drie van de beste Nederlandse comedians en een MC vuren in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen op je af. Na een avondje Comedytunes sta je weer helemaal ontspannen en opgeladen buiten.

 

EDO BERGER

Edo is een man die veel ervaring heeft en al lang meedraait in de comedywereld. Sinds een aantal jaren timmert hij ook internationaal hard aan de weg. Zo speelde hij afgelopen jaar meerdere keren in Engeland, Noorwegen en Zweden. Maandelijks is Edo ook te horen op Qmusic met de radiomusical.

 

STEFAN HENDRIKX

Stefan Hendrikx zette nog niet zo lang geleden zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian maar bleek een natuurtalent. Stefan heeft alles wat je als publiek zoekt in een comedian: goed bedachte grappen, een energieke performance en de uitstraling van iemand die zich op het podium thuis voelt. In 2022 won Stefan de Jury prijs op het Leids Cabaret Festival.

 

 

DAVE FELIDA

Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een uniek persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.

 

VINCENT GEERS.

Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

 

Tickets en info

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen