Amusement

Voorbereidingen 3e editie Trappen Happen Stappen in volle gang

Hoogeveen: De laatste voorbereidingen voor de 3e editie zijn in volle gang. De routes en de programmering langs de routes zijn zo goed als rond.

Nieuwe startlocatie

De startlocatie is dit jaar vanuit Sportcafé de Twee Gezusters waar gestart kan worden met een fietsroute van 30 en 40 kilometer. U kunt hier beginnen met een lekker bakje koffie of thee voordat u vertrekt maar u kunt ook een gezonde lunch bestellen voor onderweg. Op vrijdag kunt u afsluiten met een gezellige barbecue. U dient zich hiervoor wel op te geven bij het Sportcafé.

Verrassend programma voor jong en oud
Verder brengen we tijdens de fietsdagen een bezoek aan verschillende locaties en mooie plekjes in de omgeving van Hoogeveen zoals Kerkenveld, Wijster, Koekangerveld, Ruinen, Linde, Schoonhoven, Echten, Nieuwlande en Zuidwolde. Het programma is divers en leuk voor jong en oud. Er kan deelgenomen worden aan veel verschillende activiteiten. We bezoeken een speelbos, kunnen een kijkje nemen in een galerie en er is zelfs een gepimpte volleybalbus met opblaasbare volleybalattracties waar iedereen gebruik van kan maken. We willen natuurlijk nog niet te veel verklappen. Doe mee en laat u verrassen

Woensdag speciale aandacht voor kinderen
Woensdag is er speciale aandacht voor kinderen. Zij hebben die dag hun eigen stempelkaart waarmee ze tevens toegang krijgen tot de Vakantiespeeldagen en iets lekkers krijgen aangeboden door Hi Hoogeveen. Op het grasveld naast het wijkgebouw de Weideblik worden jaarlijks vakantiespeeldagen voor de basisschool jeugd georganiseerd. Dit jaar is hier ook de finish van de woensdag-etappe. Na een dagje fietsen, kunnen de jonge deelnemers de speeldag GRATIS bezoeken en genieten van diverse springkussens, een speelparadijs & klimvuurtoren, rodeo surfplan en nog veel meer. Voor alle fietsers zijn er voldoende eet- en drinkmogelijkheden om uit te rusten, na te praten en de kinderen te zien genieten.

Donderdag route geschikt voor scootmobielers
Donderdag is de route goed begaanbaar voor deelnemers die afhankelijk zijn van een scootmobiel, electrisch aangedreven rolstoel of een driewieler. We hebben een mooie samenwerking met Steenbergen Scootmobielen die service verleend wanneer dat nodig blijkt te zijn.

Tickets in de voorverkoop tot en met 17 augustus bij Punt H
Tickets kunt u bestellen via de website www.trappenhappenstappen.nl of u kunt direct u tickets ophalen bij Punt H in Hoogeveen (naast de Tamboer). De tickets zijn tot en met 17 augustus in de voorverkoop 5 euro per dag (kinderen 2,50 euro) en 17,50 euro per 4 dagen (kinderen 5 euro).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen