Verloting exclusieve VIP-tickets

Hoogeveen – Het Podium en De Tamboer geven aanstaande donderdag 17 februari een gratis Locked & Live livestreamconcert van Trijntje Oosterhuis cadeau aan Hoogeveen. Bandleider en bassist Xander Vrienten en Trijntje beloven een uniek, eenmalig concert in Het Podium vol covers uit de jaren ’60 en ’70 en eigen nummers van Trijntje. De livestream is vanaf 20.30 uur gratis te bekijken via lockedandlive.nl en de Facebookpagina’s van Het Podium en De Tamboer. Daarnaast krijgen 20 prijswinnaars de kans om het concert live in Het Podium bij te wonen met exclusieve VIP-tickets.

 

Cadeautje aan Hoogeveen

Directeur Pieter-Bas Rebers vertelt: “Na bijna twee jaar vol beperkingen en dichte deuren, lijkt het eind van de coronamaatregelen voor de culturele sector in zicht. Het ziet er naar uit dat we eindelijk weer concerten en voorstellingen voor volle zalen kunnen organiseren. Wat hebben we dat gemist! We willen het geduld van onze bezoekers en de inwoners van Hoogeveen graag belonen met dit bijzondere livestreamconcert.”

Verloting exclusieve VIP-tickets via Facebook

Het Podium en De Tamboer verloten dagelijks een klein aantal VIP-tickets, waarmee gelukkige prijswinnaars de kans krijgen om het unieke concert rechtstreeks vanuit Het Podium live bij te wonen. De kaarten worden vanaf dinsdag verloot via de Facebook-pagina’s van Het Podium en De Tamboer. Foto Jaap kroon

Trijntje Oosterhuis en Xander Vrienten

Tijdens Locked & Live host componist, bassist en bandleider Xander Vrienten unieke XV Sessions. Hij nodigt bevriende muzikanten uit voor een uniek, eenmalig concert. Trijntje Oosterhuis was zo enthousiast over dit concept, dat ze graag voor een eenmalige XV Session naar Hoogeveen afreist. Ze wordt daarbij vergezeld door waanzinnige muzikanten: Jasper Slijdrink op toetsen, Willem van der Krabbe op drums, Nick Kroes op gitaar en natuurlijk Xander Vrienten op bas.

Trijntje en Xander bedachten een uniek concept voor deze livestream. “We zijn allemaal fan van Bill Withers’ album Live at Carnegie Hall. Op die plaat zit Bill met zijn akoestische gitaar en een waanzinnig groovende band te stomen,” vertelt Xander Vrienten enthousiast. “In diezelfde vibe gaan we mooie covers uit de jaren ’60 en ’70 spelen, aangevuld met nummers van Trijntje zelf. Trijntje is een waanzinnige zangeres. Ze is zo goed, dat ze alles omver blaast! Aan mij de uitdaging om met de band te gaan blazen, vanuit een heel klein begin. Het wordt een unieke livestream!”