Vanavond Karin Bloemen, en vrijdag eerbetoon aan Robert Long in De Tamboer

Een jurk, schoenen, een tent, wie biedt?

Hoogeveen – Karin Bloemen ontdoet zich donderdag 14 maart op een wel heel bijzondere manier van haar ballast in haar theatershow Souvenirs: ze verloot haar persoonlijke items. Van jurk tot paar schoenen en een tent, wie biedt? Maar natuurlijk neemt ze behalve dierbare spullen ook oude én verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences en hilarische typetjes mee. Samen met haar band schotelt ze een heerlijke theatershow voor aan Hoogeveen. 

KARIN BLOEMEN DEELT SOUVENIRS UIT IN DE TAMBOER

Souvenirs
In je leven verzamel je van alles. Foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt en nog veel meer. Maar je huis en hoofd raken na verloop van tijd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin voegt de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. En dat doet ze in De Tamboer wel heel letterlijk.

Kaarten zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

 

Robert Long komt tot leven in De Tamboer

Met Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot

Hoogeveen – Vrijdag 15 maart brengen
Maaike Widdershoven, Wil van der Meer, Julia Herfst en Roberto de Groot songs van Robert Long weer tot leven. Ze doen dit onder leiding van Peter van der Zwaag, die vele jaren met Robert Long samenwerkte. Robert Long zou in 2018 75 jaar zijn geworden. Tijdens het theaterconcert worden ongeveer 24 mooie liedjes op een eerlijke en verrassende manier uitgevoerd.

Ontmoetingen met de meester
De bekende en onbekendere liedjes zijn prachtig gearrangeerd en worden verbonden door soms grappige, persoonlijke en ontroerende verhalen. Want ieder van hen heeft de ‘meester’ ontmoet en dat heeft een blijvende indruk op hen gemaakt. Hoe? Dat vertellen ze in de voorstelling. Met de uitvoering van zijn vele mooie liedjes brengen ze een eerbetoon aan Robert Long, die als geen ander de titel ‘singer-songwriter’ verdient.

Foto: Pan Sok Fotografie

Kaarten zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.