Vanavond in Regioradio: Schrijfacties en boswachter Hans Kruk

Donderdagavond 5 december weer twee onderwerpen in het programma RegioRadio: Om 18.00 uur starten we met Hans Kruk, boswachter publiek van Staatsbosbeheer. Met hem gaan we praten over winter- en trekvogels, welke vogels er nu te zien zijn in de stadstuin en natuurlijk de vraag of wintervoeding nuttig en noodzakelijk is.

Om 18.30 uur hebben we de Amnesty International Hoogeveen in de studio. Traditioneel is Amnesty in de maand december bezig met schrijfacties op het Alfa-College en in de bibliotheek.  Overal ter wereld belanden jongeren in de gevangenis omdat ze opkomen voor de rechten van anderen. Of ze worden mishandeld of gediscrimineerd om wie ze zijn. Amnesty zorgt door middel van brieven dat zoveel mogelijk van deze jongeren vrij komen. Op vrijdag 6 december staat Amnesty tussen de middag in de aula van het Alfa college. Op zaterdag 7 december is Amnesty aanwezig in de bibliotheek van 13.00 uur tot 16.00 uur.

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt  online luisteren via Radio Hoogeveen  en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van RegioNieuws. Uitzending gemist? RegioRadio

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of in de techniek? Stuur een mail naar [email protected]