Amusement

Uitverkochte zaal voor Bökkers in De Tamboer

Hoogeveen – Op zaterdagavond 14 oktober trad Bökkers op in De Tamboer, met hun nieuwe tour ‘Nachtbrakers’. Ondanks de show van Miss Montreal in de grote zaal, was ook de Passagezaal volledig uitverkocht! Hendrik Jan Bökkers die als gitarist van Jovink en de Voederbietels bekend werd in het Oosten van het land, treed sinds 2007 op als leadzanger en gitarist in Bökkers. In de show neemt hij het publiek mee in zijn dubbelleven als artiest en huisvader.

“Doordeweeks een brave huisvader die klaarstaat voor vrouw en kinderen. In het weekend frontman van een dampende rock-‘n-roll band! Die combinatie is uitdagend, pittig, soms ietwat onhandig, maar vooral machtig mooi. We hebben het over Hendrik-Jan Bökkers! Hendrik-Jan neemt je met liedjes, verhalen en anekdotes mee in zijn dubbelleven. Het leven van de rock-’n-roller, waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knalt. En het leven van de man die bij het krieken van de dag met de bandbus de oprit opdraait. De familieman, die zich samen met zijn gezin klaarmaakt voor een nieuwe dag.”  luidt de inleiding aldus Theater De Tamboer.

Een gegarandeerde show vol gelach, gezang en vol Sallandse humor, is exact wat Bökkers typeert bij hun optredens, of dat nu in een theater is of in een feesttent. De mannen van de band maken altijd weer rare dingen mee en dat wordt in de show goed duidelijk. Dat samen met de welbekende boerenrockmuziek maakt de show tot een geweldige avond om mee te maken.

Foto’s: GD Fotografie.
Verslag: Judith Duinkerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen