Uitverkochte pre-party popronde in Het Podium

Hoogeveen – Zaterdagavond 21 november spelen GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen in een uitverkocht Podium tijdens de Popronde Pre-Party. Uitverkocht betekent weliswaar het maximale aantal van dertig bezoekers, maar de landelijke heropening van bibliotheken, theaters en poppodia komt net op tijd. De Popronde Pre-party stond oorspronkelijk begin november gepland, maar werd toen vanwege de aangescherpte coronamaatregelen verplaatst. Twee veelbelovende acts staan op het programma: GIRLSGIRLSGIRLS en Jessy Yasmeen.

 

GIRLSGIRLSGIRLS

GIRLSGIRLSGIRLS is er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, het maakt niet uit wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.

 

Jessy Yasmeen

Met het winnen van de Rotterdamse Popprijs in 2019, twee nominaties tijdens de Rotterdam Music Awards en 80 optredens heeft deze Nederlandse muzikante met Zuid-Amerikaanse roots grote stappen gemaakt. 2020 staat in het teken van haar nieuwe EP onder TCBYML, de halve finale van de Grote Prijs, maar ook de Popronde mag niet ontbreken.