Uitslag: Prijsvraag Bluesfestival

Hoogeveen – Samen met De Tamboer Hoogeveen mocht Regionieuws Hoogeveen.nl drie keer twee vrijkaartjes weg geven. U moest antwoord geven op de prijsvraag en maakte daarbij kans op twee kaartjes voor het Bluesfestival in de Tamboer.

De vraag over het bluesfestival was als volgt: Hoe heette het festival voordat het de naam Blues Festival kreeg? 

Het juiste antwoord moest zijn: Bluesnacht

De winnaars zijn geworden

1 Jenny Bakker uit Hoogeveen.
2 Bob van Luijck
3 Hennie Thalen.

Wij van Regionieuws Hoogeveen en De Tamboer wensen de prijswinnaars heel veel plezier op het festival.

Hoogeveen – Zaterdag 17 november belooft De Tamboer een fantastische avond tijdens de dertiende editie van Bluesfestival Hoogeveen. De levende Blueslegende Joe Louis Walker komt exclusief voor Nederland naar Hoogeveen. Iets waar programmeur Rudie Reinders enorm trots op is. “Hij is echt één van de laatst levende grote Blueslegendes, dus het is ontzettend bijzonder dat hij naar De Tamboer komt. Hij speelt verder helemaal nergens in Nederland, dat maakt het natuurlijk extra leuk.” De Tamboer biedt dit jaar een interessante mix aan van oudgedienden en de nieuwe bluesgeneratie. “We hebben acts teruggehaald op verzoek van het publiek, zoals Dana Fuchs, Barrelhouse en Wille and the Bandits. Zij werden vaak in onze enquêtes genoemd op de vraag welke artiesten men graag zou willen zien. Maar we hebben ook de winnaars van de Dutch en Belgian Blues Challenge: The Dynamite Blues Band en Black Cat Biscuit.” Ook de jonge, veelbelovende Dave Warmerdam Band speelt in De Tamboer.

Kaarten voor het Bluesfestival zijn te koop via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.