Amusement

Tuin(f)luisterconcert 27 augustus in Nieuweroord

Awash maakt melodische gitaarpop met accenten van piano en fretloze bas. Boeiend in zowel het klein als het groot, lyrisch, breekbaar en vol overgave. Meer dan 250 optredens, waaronder voorprogramma van James Walsh van Starsailor, diverse radio-optredens (Nachtegiel en Ekdom In De Nacht bij 3FM), festivals nationaal/internationaal en een toer door Engeland.

Hun gedrevenheid brengt Awash op steeds mooiere plekken. Na het goed ontvangen debuutalbum ‘Turn The Lights’ (2013) en de EP ‘Carry On’ (2015) is nu het tweede album ‘Waiting Words’ een feit. Opnames zo divers als het leven zelf. Autobiografisch maar soms vanuit een ander perspectief beschreven. Waar het vorige album ‘Turn the lights’ een reis naar geluk was, is dit album een greep uit de dagelijkse realiteit.

Begin juli 2020 kwam Awash met een nieuw single ‘Shadow or sun’. Voor deze single is samengewerkt met award winning producer Warren Huart (o.a Aerosmith, the Fray).  In 2021 bracht Awash 2 singles uit en werkte aan nieuw materiaal voor hun toekomstige 3de plaat!. Een voorproefje van die plaat is de nieuwe track ‘Feel the fire’ die nu uit is.

TUIN (F)LUISTERCONCERTEN aan de Middenraai 41A 7912 TG Nieuwerooord. Reserveer je tuinstoel via info@delibre.nl of bel 06 38 76 78 25

TUIN (F)LUISTERCONCERT ZOMER 2022

27 AUGUSTUS 20:00 AWASH

Foto: Daantje Bons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen