Amusement

Tuincocert Hillbilly Moonshiners met Mumford & Sons set

Hoogeveen – Vrijdag 18 september spelen the Hillbilly Moonshiners hun Mumford & Sons tribute tijdens een tuinconcert bij theater De Tamboer. De mannen kwamen al meerdere malen naar Het Podium en komen op veler verzoek terug naar Hoogeveen. Wereldwijd bezorgen ze het publiek altijd weer een fantastische avond met hits van de albums Sigh No More, Babel, Wilder Minds en het nieuwe album Delta. Het Podium en De Tamboer organiseren in september samen een reeks tuinconcerten in de tuin van het theater. Kaarten voor de tuinconcerten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl.

 

Mumford & Sons

Het is onmogelijk om de opmars van Mumford & Sons te hebben gemist. The Hillbilly Moonshiners komen met hun geroemde tribute dichtbij de sound van de Britten, en brengen met minstens zoveel energie hits als I Will Wait, Lover of the Light en Little Lion Man.

The Hillbilly Moonshiners speelden al in meer dan 300 verschillende podia wereldwijd, van pubs tot theaters en festivals. Ze deelden het podium al met Steve ‘N’ Seagulls, Waylon, Kensington en The Common Linnets. Ook op festivals als Sziget, Paaspop en de Zwarte Cross weten ze de perfecte sfeer te brengen. In Hoogeveen spelen ze ook in de open lucht, maar in een veel intiemere setting in de Beeldentuin.

 

Het Buiten Podium

Vanaf vrijdag 11 september organiseert het poppodium in samenwerking met De Tamboer onder de noemer Het Buiten Podium een maand lang ieder weekend tuinconcerten in de Beeldentuin van het theater. Naast the Hillbilly Moonshiners staan Fortunate Sons, Tim Knol & Tangarine, Massada, Gonnie en Gijsje, Jack Poels van Rowwen Hèze, The Bluebettes, Def Americans en Erwin Java, Sean Webster en Tollak Ollestad op het programma. foto Deventer Stadsfestival

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen