Amusement

Ten times a million met born tomorrow tour naar het Podium

Hoogeveen – De alternatieve rockband Ten Times A Million komt zaterdag 7 november met de Born Tomorrow Tour naar Het Podium in Hoogeveen, zo bevestigde het poppodium vandaag. De veelbelovende Nederlands-Duitse rockband speelde al honderden shows en heeft een eigenzinnige sound, waarin filmische sferen met euforische manie wordt vermengd. De muziekstijl en productie doet bij vlagen denken aan bands als Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age en Nothing But Thieves. Er is een zeer beperkt aantal kaarten beschikbaar voor het concert. Kaarten zijn te bestellen op www.hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 en aan de kassa van De Tamboer.

 

When The Lights Go Out

In 2018 bracht Ten Times A Million hun debuut-EP uit met de single When The Lights Go Out, die werd opgenomen in de legendarische Air Studios in Londen. De band werd al snel gedraaid via onder meer NPO Radio 2, 3FM, Kink FM, Pinguin Radio en speelde op festivals als Paaspop, Zwarte Cross en Dauwpop. Ook speelde Ten Times A Million aftershows voor Red Hot Chili Peppers en Nothing But Thieves.

 

Born Tomorrow EP

In augustus van dit jaar werd de nieuwe EP Born Tomorrow uitgebracht. De vier nummers van de EP werden geschreven in samenwerking met Nothing But Thieves-gitarist Dom Craik, producer Julian Emery en songwriter Jim Irvin. Dit team werkte ook aan Nothing But Thieves-hits als Sorry, Amsterdam, Trip Switch en het Nothing But Thieves-album Broken Machine. Foto: Tjeerd Derkink

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen