Stichting Actief Samenleven: Schitterend dagje Slagharen voor jong en oud

Hoogeveen – Het dagje Slagharen voor 180 ouders en kinderen die een beroep moeten doen op de Voedsel-, Kleding- en Speelgoedbank in Hoogeveen, was een doorslaand succes. De Stichting Actief Samenleven had deze dag georganiseerd en de sponsoring gerealiseerd.

Het werd een perfecte dag met schitterend weer! Kort na 9.30 uur vertrokken twee dubbeldekkers bussen vanaf het station in Hoogeveen met reeds opgewonden kinderen. In het attractiepark Slagharen konden zij zich helemaal een dagje uitleven. Alleen tijdens de lunch moest even worden stilgezeten. Maar daarna ging men weer enthousiast gebruik maken van de attracties.

Zo vloog de dag voorbij en moesten de bussen weer worden opgezocht voor de terugreis. Het bleek dat er geen incidenten waren geweest en dat het park voltallig kon worden verlaten. In Hoogeveen reed men onder begeleiding van de brandweer van Hoogeveen met zwaailicht en sirene eerst naar IJssalon Toscana aan de Schutstraat waar de 180 deelnemers nog allemaal een ijsje aangeboden kregen. Daarna vertrok men definitief naar het station voor de de thuisreis en was deze avontuurlijke dag opgeslagen als een mooie herinnering.

De Stichting had het Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Bladt Charity als hoofdsponsors bereid gevonden en als co-sponsors IJssalon Toscana Hoogeveen, Foox Groothandel Hoogeveen, Brandweer Hoogeveen en Ballast & Hilbrink, druk, sign en XXL print.

https://youtu.be/UMuUvpong1s