Amusement

Start kaartverkoop Tammo Zingt Folk. TikTok Tammo terug in De Tamboer

Speciaal op de nationale feestdag van Ierland, 17 maart, waarbij men de beschermheilige van het land, Saint Patrick, herdenkt, kondigt TiktTok Tammo zijn nieuwe theatertour Tammo zingt Folk aan. Samen met zijn vijfkoppige liveband neemt Tammo het publiek mee naar Ierland voor een verhaal zoals alleen hem dat kan overkomen. Een verrassende voorstelling met een mooie balans tussen het cabaret van TikTok Tammo en toegankelijke Ierse folkmuziek, ondersteund door een sfeervol decor en bekende klassiekers uit de Ierse folkmuziek. Na de uitverkochte tour van zijn debuutvoorstelling Tammo Zingt Staal keert TikTok Tammo op vrijdag 4 april 2025 terug naar De Tamboer. Speciaal voor deze voorstelling heeft Tammo teksten van Ierse folkmuziek vervangen door hertaalde en zelfgeschreven teksten in streektaal. Toegang is 24,50. De kaartverkoop is reeds gestart via www.detamboer.nl.

 

TikTok Tammo

TikTok Tammo is bekend geworden tijdens de coronapandemie met zijn video’s op social media en is uitgegroeid tot ambassadeur van stad en provincie Groningen. En met recht, want het hele land kent intussen de uitspraak “Dikke bak met bietn!”. Met enkele ‘viral’ video’s en acties is Tammo meermaals landelijk onder de aandacht geweest op radio en televisie en is hij een graag geziene gast bij het populaire platform Dumpert.

 

Prijzen en awards

In 2020 is Tammo verkozen tot Groninger van het jaar en in de jaren daarna is zijn populariteit aanhoudend doorgegroeid door het hele land. In de uitverkochte theatertour Tammo Zingt Staal toonde hij vorig jaar al aan niet alleen een komisch, maar ook een muzikaal talent te zijn. Naar aanleiding van die voorstelling won TikTok Tammo de Haide Bliksem Award; de prijs voor een artiest die zich onderscheidt in de promotie van het Gronings en de Groningse cultuur. Ook won hij een Grunny; een muziekprijs van RTV Noord voor een artiest die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de Groningse muziek.

 

Meer informatie en kaarten: https://detamboer.nl/programma/tammo-zingt-folk-2024

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen