Start kaartverkoop Opera Highlights, Esther Groenenberg en Nynke de Jong en The Bluebettes

Op zaterdag 27 januari 2024 zijn tijdens de Previewavond in Theater De Tamboer de eerste namen voor het nieuwe theaterseizoen aangekondigd. Opera Highlights, Esther Groenenberg en Nynke de Jong en The Bluebettes zullen in seizoen 2024-2025 te zien zijn in Hoogeveen en gaven deze avond persoonlijk een voorproefje van hun kunsten.

 Opera highlights liet het publiek kennismaken met een levendige mix van beroemde melodieën, toegankelijke uitvoeringen en een vleugje moderne flair. Het trio brengt op 17 november 2024 korte en krachtige muziekstukken en creëert daarmee een interactieve ervaring die het publiek bij iedere noot betrekt.

Esther en Nynke presenteerden hun voorstelling Het Leven: een handleiding. Dit belooft een muzikale avond te worden gevuld met bijna 80 jaar levenswijsheid. Hun beste levenslessen en Esthers mooiste liedjes wijzen op 16 november de weg door de pieken en dalen van het leven.

Na de Previewavond liep het publiek rechtstreeks het concert in van The Bluebettes in de foyer van De Tamboer. Dit was een spetterend extra voorproefje van hun nieuwe theatervoorstelling Op De Nostalgische Tour waarmee ze op 31 januari 2025 weer te zien zijn in Hoogeveen. Deze show staat bol van de swingende fifties rock ’n roll, de mooiste liedjes uit de jaren zestig en een vleugje muziek uit de jaren zeventig.

De kaartverkoop voor alle drie de voorstellingen is reeds gestart. Meer informatie en kaarten via www.detamboer.nl.