Foto : Darcy Grant
Amusement

Start kaartverkoop nieuwe voorstellingen in De Tamboer

Met Leo Alkemade, Bökkers, De Gorgels (2+) en meer

 Donderdag 11 april start de kaartverkoop van nieuwe voorstellingen uit theaterseizoen 2024-2025 in De Tamboer. Accounthouders kunnen vanaf vandaag, dinsdag 9 april, al kaarten reserveren. Kaarten zijn te bestellen via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528280190 of aan de kassa van De Tamboer. Het gehele programma wordt op verschillende momenten bekend gemaakt. De volgende bekendmaking van voorstellingen en start kaartverkoop is op donderdag 25 april om 10.00 uur, dinsdag 23 april om 10.00 uur voor accounthouders. Een account aanmaken kan gratis via www.detamboer.nl.

 

Vanaf nu in de verkoop:Tjitske Reidinga – wo 09 oktober 2024 

Tjitske’s onewomanshow Portret is een ode aan theater, de fantasie en het leven.

 De Grote Slijmmusical (6+) – za 12 oktober 2024

Na de vier succesvolle Slijmfilms komt De Grote Slijmmusical naar het theater. Een nieuw slijmavontuur, vol bekende hits als Slijm is Alles, Gek Op Slijm, KABOEJA! en Zwemmen in Slijm.

 The Best of Simon & Garfunkel – do 17 oktober 2024 

Syb van der Ploeg, Maarten Peters en twee muzikanten, onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa, komen naar De Tamboer en spelen de grootste hits van Simon and Garfunkel en solohits van beide heren.

 Jennie Lena sings Prince – za 19 oktober 2024 

Een hartverwarmend eerbetoon aan de legendarische artiest Prince door Jennie Lena, bekend van o.a. The Voice of Holland.

 LevensLONG – vr 25 oktober 2024 

Het internationale theaterduo LUDIQUE! brengt de bijzondere muziektheatervoorstelling LevensLONG met de muziek en teksten van Robert Long. Muzikaal begeleid door Peter van der Zwaag, de pianist van Robert Long.

 Gravity & Other Myths – za 26 oktober 2024 

Het circusgezelschap Gravity & Other Myths uit Adelaide (Australië) brengt met de acrobatische voorstelling Ten Thousand Hours een ode aan alles wat nodig is om grote dingen te bereiken.

 Hokje (5+) – do 31 oktober 2024 

Hokje is een rebelse circusvoorstelling over alles wat je mag en wil zijn. Vier acrobaten proberen met salto’s en kunst- en vliegwerk uit hun hokjes te komen. Bij het circus staan de sterke jongens altijd onderaan en zweven de meisjes hoog in de lucht. Maar wat als dat nou eens omgekeerd is?

Leo Alkemade en de Kopgroep – do 07 november 2024 

Leo Alkemade, bekend van zijn cabaretprogramma’s, succesfilms en Sluipschutters, bezingt samen met zijn band de Kopgroep de parallel tussen wielersport en het leven.

 The BZN Tribute Band – vr 08 november 2024 

Een ware ode aan de grootste hits van het Volendamse fenomeen BZN.

 The History of Country Duets – zo 15 december 2024 

Singer-songwriters Edwin Jongedijk en Hilde Vos nemen je mee terug in de tijd van de geschiedenis van authentieke countrymuziek, van de jaren 40 tot heden.

 Celtic Steps – zo 15 december 2024 

Het befaamde Ierse dans- en muziekgezelschap Celtic Steps brengt de kerstshow An Irish Christmas vol Ierse traditionele dans en folk.

 De Tijdreiziger (6+) – zo 29 december 2024 

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans. Met spectaculaire illusies en prachtige muziek staat De Tijdreiziger garant voor een geweldige middag uit met het hele gezin.

 De Gorgels (6+) – za 08 februari 2025

Een nieuwe familievoorstelling, gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van cabaretier Jochem Myjer. Een avontuurlijk verhaal over bolletjes wol met armpjes en beentjes en twee harige, puntige oren.

 Bee Gees Forever – do 13 februari 2025

Wegens grote belangstelling is er een extra voorstelling bijgeboekt van Bee Gees Forever; dé winnaar van het SBS6 programma The Tribute, The Battle of the Bands 2024.

 Bökkers – vr 07 maart 2025

Bökkers is kats de weg kwiet! Conferences worden afgewisseld met verrassende uitvoeringen van bekend en nieuw muzikaal werk.

 Klaas van der Eerden – za 08 maart 2025

Na tien jaar is de energieke cabaretier Klaas van der Eerden terug in het theater. Verwacht sketches, typetjes, muziek en misschien wel dans..

 Dirk Scheele (2+) – zo 09 maart 2025

Kinderpopster Dirk Scheele brengt de kleurrijke dierenpersonages uit de educatieve animatieserie StoryZoo tot leven met zijn vrolijke en meeslepende liedjes.

 

Meer informatie en kaarten: http://www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen