Stage 19, live bij Café De Lijst

Hoogeveen: Komende zaterdag is er livemuziek op het terras van Cafe De Lijst. Deze keer is het de beurt aan Stage 19 dat in plaats van Tarango komt spelen. De band bestaat pas vier weken maar nu al live op het podium bij de Lijst!
Stage 19 draait hoofdzakelijk om het vertolken van mooie nummers die we allemaal wel kennen maar bijna niet meer in het live circuit horen. In het repertoire zitten onder andere nummers van Vince Gill, Bonnie Raitt, Willie Nelson en Aison
Krauss maar ook nummers van Chris Stapleton, Marc Broussard, Delbert McClinton en Linda Ronstadt…Het gaat alle kanten op maar blijft altijd relaxed. Kwaliteit en plezier staat bij Stage 19 voorop dus mocht u nieuwsgierig geworden zijn, kom dan zeker luisteren en kijken en geniet van de nummers die voorbij komen!
De bandleden bestaan uit: Silva Maat – Penning: Zang, Vincent Maat: Toetsen / zang, Miguel Manusama: Gitaar, Han Latuperissa: Percussie.
Dit is de laatste zaterdag livemuziek op het terras, met mooi weer is de jamsessie 30 augustus nog wel buiten.
De band begint tegen 16 uur en er is een springkussen aanwezig voor de kinderen en een eetgelegenheid voor de lekkere trek.