Soroptimisten en woestijnracers in RegioRadio

Hoogeveen – Donderdagavond 20 februari weer twee onderwerpen in RegioRadio Om 18.00 uur starten we met Alice van Lenteren van de Soroptimisten. Alice is betrokken bij de organisatie van het Vrouwenscala dat op 7 maart georganiseerd wordt in het Roelof van Echten College, locatie Eduwiek.

De Soroptimisten organiseren het Vrouwenscala om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de School voor Justice. Deze school geeft meisjes die zijn bevrijd uit gedwongen prostitutie een juridische opleiding om het wijdverspreide onrecht dat zij aan den lijve hebben ondervonden later effectief te kunnen bestrijden. Info Vrouwenscala

 

Daarna rond 18.30 uur aandacht voor Daniël Hoorn (17) uit Hollandscheveld en Mika Kreeft (16) uit Fluitenberg. Zij gaan met hun team van Drenthe College locatie TT – Instituut naar Marokko om daar mee te doen aan de Morocco Desert Challenge.Daniël gaat mee als navigator, Mika als monteur. Het team vertrekt op vrijdag 10 april met hun vrachtwagen richting het zuiden waarna de rally op 16 april begint. Het belooft een sensationele tocht te worden.

Voor dit project zijn de studenten nog op zoek naar sponsors en donateurs. Voor donateurs is de Club van 50 opgericht. Elk bedrag is welkom en de helft wordt hiervan komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Bij bedragen vanaf 50 euro en hoger krijgt de naam van sponsor een plaats op de servicewagen. Ook sponsoren? Neem dan contact op met rallyteamdc@gmail.com.

 

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt  online luisteren via RadioHoogeveen en via de app op uw telefoon. En u kunt RadioHoogeveen ook nog beluisteren via de live-stream van www.websitehoogeveen.nl  Uitzending gemist?  Www.radiohoogeveen.nl/regioradio

Heeft u zin om mee te helpen als presentator, redacteur of technicus? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com