Amusement

Saxalot en Sax4Fun in concert met Karline Zantingh in samenwerking met Wilhelmina Hoogeveen

Hoogeveen-Zaterdagavond 13 mei om 20 uur speelt in het Wilhelmina Muziekcentrum Karline Zantingh ter voltooiing van haar D-examen samen met Saxalot o.l.v. Gerard Gerrits, Fanfareorkest Wilhelmina o.l.v. Wilfred Grootenhuis en het Saxofoonkwartet Sax4Fun.

Karline, een laatbloeier op Sopraan Saxofoon, die als moeder van twee kinderen op haar veertigste spontaan begint met de Saxofoonstudie bij docent Gerard Gerrits. Ontzettend gemotiveerd rondt zij binnen 3 jaar de eerste muziekdiploma’s bij Scala af. Als laatste start zij de studie voor het D diploma, hiermee succesvol binnen zes jaar van musibeet doorgestroomd naar D-niveau. Een topprestatie.

Saxalot vroeg haar dan ook al gauw om bij dit saxofoonensemble mee te spelen. Dit muziekgezelschap is ondertussen een bekende verschijning op de Drentse podia. Een genot voor het oor.

Los van Saxalot werd het saxofoonkwartet Sax4Fun gestart. Geraffineerde saxofoonklanken met prachtige vierstemmige muziek.

Naast haar optreden met de eerste twee ensembles treedt Karline voor het voetlicht met het gerenommeerde Fanfareorkest van Wilhelmina Hoogeveen.

Publiek wordt erg op prijs gesteld.

Entree is gratis en parkeren is gratis

Het Wilhelmina Muziekcentrum ligt aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen