Amusement

Ruim 400 bezoekers bij kunstzinnige tuinen

Noordscheschut – De werkgroep Kunst & Cultuur Noordscheschut kijkt met een tevreden glimlach terug op de 4de editie van Kunstzinnige Tuinen 2018. Alles zat mee, heerlijk weer, prachtige tuinen en inspireerde kunst en hele enthousiaste bezoekers.

gastvrijheid van de organisatie en de opentuinenstellers

Ruim 400 geregistreerde bezoekers heeft de organisatie mogen verwelkomen.  Om 11:00 is bij de start van het evenement de eerste tas overhandigd aan kunstenares Beppy Verwey uit het dorp, die dit keer niet als deelnemer maar als bezoeker aan het evenement deelnam. De bezoekers ontvingen de Kunstzinnige Tuinen Tas, naast de route met deelnemers en omschrijving zat er ook wat lekkers in voor onderweg en werd men getrakteerd op een cadeautje. Dit alles gesponsord door de Bakkerij de Soete Suickerbol, Supermarkt Attent Noordscheschut , Bloemen en Kadoshop “Het Miniatuurtje”, Tuincentrum Strijker en Café & Cafetaria Troost.

De bezoekers waren overweldigd door de gastvrijheid van de organisatie en de opentuinenstellers. Een goed gevulde tas, een kopje koffie/thee of water in de tuinen, lekker mogen ‘snoepen’ van de fruitbomen het kon en mocht allemaal. Een bezoeker verteld dat het voor hem jeugdsentiment was bij het plukken en het proeven van de zwarte bessen. In de vele gastenboekjes die in de tuinen lagen stonden hele enthousiast complimentjes. Van een prachtige tuin, geweldig evenement tot hele mooie kunst.

Evenement krijgt vervolg


Ook de deelnemers kijken met tevredenheid terug op deze prachtige dag. De deelnemers die voor het eerst meededen wisten niet wat hun overkwam, zulke leuke enthousiaste bezoekers en reacties en verhalen, ze konden er vooraf geen voorstelling van maken en tijdens de afsluiting van deze mooie dag onder het genot van een hapje en een drankje werden alle ervaringen nog eens besproken. Ze waren het er allemaal over eens dat er een 5de editie moest komen. En inwoners van Noordscheschut die nu twijfelde of ze met hun tuin mee wilde doen hebben al een toezegging gedaan dat ze de volgende keer er bij zijn. Dit bijzondere evenement is mede mogelijke gemaakt door Smederijen Noordscheschut.
Werkgroep Kunst & Cultuur Noordscheschut (Alie en Paula) gaan de komende tijd de ruim 800 foto’s die gemaakt zijn door Ada, Woulina en Roel ONLINE online zetten.

Uitreiking van eerste tas 

©Martin Schonewille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen