Review The High Kings in Het Podium

Hoogeveen – Bekend met hun sublieme vocale geluid, hun wijze van arrangeren van overbekende songs en teksten, toeschouwers werden we zeker niet teleurgesteld bij het optreden van de Ierse topband the High Kings in het podium afgelopen woensdagavond.

Hoewel het aantal bezoekers door de late ingelaste voorstelling niet deed denken aan een wereldband die op festivals maar ook in theaters honderden, duizenden toeschouwers kent werden de liefhebbers in deze niet teleurgesteld. Na afloop klonken kreten als “ik ben blij geworden” en “dit was super en genieten”. Ook de band toonde zich na afloop zeer tevreden en gaf een aantal toegiften. De band is momenteel bezig met een rondreis door de Benelux en bezoekt deze keer de kleinere zal in de diverse regio’s
Het publiek in het Podium werd enthousiast door songs als Dublin my home town en bv een snel nummer als de Pub song. Publiek dat voor het grootste gedeelte staand het optreden moest volgen deinde enthousiast mee. Verwachting is dat de band zeker een volgende keer wederom voor een uitverkocht Tamboer kan staan.

Foto: B Heringa

Binnenkort nog veel meer Ierse muziek in de Tamboer en het Podium. Op 11 november s middags de “good old Fureys” en eind november (29) in het Podium twee bands nl. Killkenny’s uit Ierland en de bekende Nederlands/Ierse band Scrum.