Regionieuwshoogeveen open podium voor evenementen, dorpsfeesten en (sport) verslagen

Hoogeveen – Met het online gaan van Regionieuwshoogeveen is ook de interactieve evenementenkalender voor de gemeente Hoogeveen online gegaan.

Groot bereik voor je evenement of activiteit

De  Interactieve agenda is een mooie gratis promotie voor jou evenement, (dorps)feest, sportwedstrijd. In deze agenda staan de aankomende evenementen uit de gehele regio Hoogeveen met alle relevante informatie.

In een paar klikken heeft u het evenement aangemeld. Eventueel vragen we u nog om een foto of extra informatie  Waarna het wordt opgenomen in de evenementenkalender. Naast de aanmelding in de agenda kunnen we het artikel ook doorplaatsen op de voorpagina. Samen heeft het een groot bereik voor je evenement of activiteit. Al met al een mooie manier voor u om uw evenement te promoten, voor ons om een leuk artikel te plaatsen en voor de bezoekers van de website om evenementen te volgen.

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen blijven natuurlijk ook van harte welkom. Deze kan u heel makkelijk doorgeven middels de contactpagina of via mail [email protected]