Amusement

Programmering De Tamboer 29 mei t/m 4 juni 2023

MMT Producties | Eindvoorstelling jeugdafdelingen

Zaterdag 3 juni | 19.00 uur | musical

Zaterdag 3 juni geven de drie musicalklassen van MMT-producties Hoogeveen hun jaarlijkse eindvoorstelling in De Tamboer. Musicalklas 1 en 2 hebben samen een musical gemaakt met de titel In opstand. Musicalklas 3 speelt na de pauze de eigengemaakte musical Camping Braamberg.

 

Musicalklas 1 en 2 – In opstand

Wanneer twee jeugdgroepen van verschillende kostscholen samen moeten wonen vanwege geldtekort, zijn de leerlingen allesbehalve blij. Ze doen er alles aan om de andere groep weg te krijgen, maar of dat lukt…?

 

Musicalklas 3 – Camping Braamberg

Het is zomer en de jongeren hebben vakantie. Niet iedereen is blij met de vakantiebestemming van dit jaar, want als je gewend bent jaarlijks naar Ibiza te gaan is een camping op Ameland wel even slikken. Maar goed, misschien valt het mee voor Zoë, May, Norah en Ronan. Hazel en Indy hebben er wel heel veel zin in. Zij gaan optreden en hopen dat het optreden op de camping een springplankje is voor meer landelijke bekendheid. Noor, de dochter van de campingeigenaar zou liever de vakantie met haar vriend en vriendinnen invullen. Maar ja, zij moet helpen van haar ouders. Ze heeft haar handen vol aan alles wat er gebeurt op de camping en aan haar irritante zusje Rabia. En dan hebben we nog de barmeisjes Zara en Nova, de zusjes Demi en Alissa en de uit Thailand afkomstige Mali die amper Nederlands spreekt.

Tickets & info: www.detamboer.nl

 

 Nienke Plas| Postnatale Expressie

Zaterdag 3 juni | 20.00 uur | show

Nienke-Plas-fotograaf-Ali_Mousavi

Met haar Amsterdamse babbel, hilarische expressiviteit, grove humor en een tikkie absurdisme komt Nienke Plas met haar nieuwe theatershow Postnatale expressie naar Hoogeveen.

De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.

Plas bewandelt een bijzonder pad. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route? Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt.

Nienke Plas werkte in de detailhandel tot zij in 2016 haar eigen YouTube kanaal oprichtte. Ze plaatst onder de naam Shitty Diary vlogs over haar eigen leven. Met ruim tweehonderdduizend volgers won zij in 2019 de Gouden Televisier-ring in de categorie Beste Online Video-serie.

Ze is inmiddels veel meer dan vlogger, ze presenteert, acteert, zingt, deze duizendpoot verandert alles dat zij aanraakt in goud.

Tickets & info: www.detamboer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen