Programma Tamboer week 19

Intiem dinerconcert Maurice Mulderij in De Tamboer

Hoogeveen – Zaterdag 12 mei is er een gezellig dinerconcert in Het Café van Theater De Tamboer. Vanaf 19.00 uur kunnen bezoekers gezellig een hapje eten, waarna liedjesschrijver Maurice Mulderij vanaf 20.15 uur een voorproefje geeft van zijn theatershow. De Hoogeveense zanger, pianist en love coach speelt en zingt melancholische liedjes en vertelt herkenbare verhalen. “Mannen zijn als een voetbalclub, vrouwen zijn als een trainer”, is één van zijn uitspraken. Heeft de jonge love coach het met zijn prikkelende stellingen bij het rechte eind? Kaarten voor het intieme optreden inclusief buffet zijn verkrijgbaar via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528 280 180 of aan de kassa van De Tamboer.

De (on)zin van liefde

Maurice geeft een voorproefje van de theatershow De (on)zin van liefde, waarmee hij op zaterdag 19 januari 2019 naar De Tamboer komt. Hierin combineert hij zijn talenten. Scherpe en confronterende analyses, humoristische verhalen en breekbare liedjes wisselen elkaar af.
Muzikaal wordt Maurice begeleid door Ton Snijders, Christan Grotenbreg, Florian Hoefnagels en Lené te Voortwis, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben als vaste muzikanten van Frank Boeijen en Stef Bos.

Cabaretvoorstelling Maurice Mulderij in de Passagezaal.

Internationale spektakelshow limbo in Theater De Tamboer, Acrobatiek, cabaret en circus in één! 

Hoogeveen – Het Australische gezelschap Strut & Fret speelt zaterdag 12 mei om 20.15 uur de spectaculaire voorstelling Limbo in Theater De Tamboer. Deze combinatie van cabaret, circus en acrobatiek heeft de sfeer van een rokerig, ietwat zweterig etablissement uit vervolgen jaren, de spanning van de beste circusacts, de luchtige afwisseling van vaudeville, de prikkeling van een oh-la-la-burlesqueshow en de beukende beats van een stevig rockconcert. Dat klinkt misschien allemaal bekend, maar in één voorstelling? Dat belooft een spannend spektakel!

 

Internationaal

Strut & Fret brak in 2008 internationaal door na optredens op het Edinburgh Festival. Een jaar later reisde de voorstelling Tom Tom Club al door Nederland. Met Limbo brengt Strut & Fret opnieuw een super fusion van disciplines, met acrobaten, jongleurs, messenwerpers, trapezewerkers, dansers en danseuses, vuurvreters, zangers, beatboxers en muzikanten. En deze lijst is niet volledig!

En de artiesten komen op een wel heel bijzondere manier dicht bij het publiek…

Foto David Solm

 

Klik hier voor kaartjes voor Maurice Mulderij

Klik hier voor kaartjes voor Limbo 2018

Of telefonisch via 0528 280 180 of aan de kassa van De Tamboer.