Amusement

Prijsvraag: Volledig avondje uit met Yamato in De Tamboer

Hoogeveen – Hoera! Regionieuws Hoogeveen bestaat op 25 april 2019 één jaar en daarom geven wij een volledig avondje uit weg, in samenwerking met theater De Tamboer. Regionieuws Hoogeveen is een jaar geleden in het leven geroepen na het stoppen van Regio Hoogeveen. De vrijwilligers hebben de nieuwe website in het afgelopen jaar uitgebreid tot een groot succes. Om dit kracht bij te zetten vieren we dit met grote prijsvragen!

Yamato treed op in De Tamboer op vrijdag 19 april

Theaterdiner

De kok serveert u een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op de Dinerkaart van De Tamboer.

Na het heerlijke diner geniet u van de show van Yamato.

De Japanse Taiko-drumgroep Yamato komt terug naar Hoogeveen met hun nieuwe show Passion! Stelt u zich voor: een grote Taiko-drum van meer dan 500 kilo, met daar omheen talloze andere Taiko, ieder met hun eigen vorm en karakter.

De leden van Yamato trainen het hele jaar door om hun lichaam in topconditie te houden. Wilskracht en uithoudingsvermogen zijn belangrijk om de benodigde kracht en spieren te ontwikkelen. Maar er is nog iets van groot belang: passie! Passie is de motor van ons bestaan en zorgt dat we niet ontmoedigd raken. Passie maakt actie mogelijk en inspireert! Met deze nieuwe show wil Yamato een magnifieke passie-explosie tot stand brengen! Bent u getuige?

Borrelarrangement

Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

De prijsvraag:

Waar en wanneer is de band Yamato opgericht. 

Mail het antwoord naar prijsvraag@websitehoogeveen.nl en vermeld het volgende:

1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum (18 jaar of ouder)
4. Het email adres.

De prijswinnaar wordt zondag 14 april op onze website bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Inzendingen zonder geldig adres worden niet in de uitslag meegenomen.

Foto: GD Fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen