Amusement

Poppenkastshow vol Sinterklaasliedjes in de Tamboer

Hoogeveen – Op 5 december staat om 11.00 uur de vrolijke, interactieve poppenkastshow Een cadeau voor Sinterklaas (2+) in De Tamboer. Om 14.00 start de Sinteractieve Pimp de Sint Show met Ernst, Bobbie en de rest, vier thuis Sinterklaas met de livestream. Kaarten zijn nu te koop via www.detamboer.nl of aan de kassa van De Tamboer.

 

Een cadeau voor Sinterklaas (2+)

Maak in deze speciale Sinterklaas poppenkastvoorstelling kennis met Tim! Een kleine jongen, met ontzettend veel zin in het Sinterklaasfeest. Tim heeft een cadeau gemaakt voor Sinterklaas, want hij is tenslotte jarig. Omdat de Sint altijd zelf cadeaus weggeeft, vond Tim het wel een keer tijd om een cadeau te geven aan Sinterklaas. Maar hoe kom je eigenlijk bij Sinterklaas terecht? Daar heeft Tim iets op bedacht, zal het lukken?

 

Ernst, Bobbie en de Rest – Sinteractief

Vier Sinterklaas thuis met Ernst, Bobbie, Juf Roos, Gijs en Dirk Scheele met de Sinteractieve livestream! Ernst en Bobbie spelen hun Pimp de Sint theatershow, met als speciale gasten: Juf Roos & Gijs en Dirk Scheele. Wat er zo uniek is? Het publiek kijkt vanuit huis naar de Pimp de Sint Show, maar kan via Zoom meedoen op het toneel en een liedje zingen voor Sinterklaas. Een doldwaas Sinterklaas avontuur waarin alle bekende Sint-liedjes en Ernst & Bobbie hits voorbij komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen