Perfect Showband gaat feestweek afsluiten in Elim

Elim – Het dorp Elim viert dit jaar van 3 t/m 9 september hun jaarlijkse feestweek. Ook in de laatste week voordat hetfeestgedruis losbarst is de organisatie druk bezig met de laatste puntjes. In ieder geval zal het aan de afsluitende act niet liggen om de feestweek perfect af te sluiten.

Perfect Showband

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure.
Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden. Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.
Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres.
Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Entree 15.00 Euro, Donateurs van de feestweek vrije entree op vertoon van een volledig ingevulde donateurskaart.
In de AGENDA is het complete programma te lezen van de feestweek in Elim.

https://youtu.be/q4HZboFpxKc