Amusement

Pentekenaar Arie Goedhart in “’t Veen op” van Radio Hoogeveen

Hoogeveen – Arie Goedhart uit Hoogeveen is komende zaterdag te gast bij radio Hoogeveen in het programma ’t Veen Op. Tussen 13.00 en 14.00 uur praat Wim Oosting met de pentekenaar.

RegioRadio: de Keientocht en Flower-Art

Zijn pentekeningen zeer nauwkeurig en geven vaak waardevolle landschappelijke elementen weer. De natuur is zijn passie en inspiratiebron. Arie Goedhart tekende 2 1/2 jaar alle 54 hunebedden in Drenthe en Groningen. Deze tekeningen zijn onlangs in boekvorm uitgekomen. Hij vertelt over het boek ‘Hunebedden inspireren’ en over zijn tekenkunst. Als u op google zijn naam intoetst, dan kunt u zijn tekeningen bewonderen.
U kunt radio Hoogeveen (LOH) horen via de live stream van deze site, op 106.8 FM, op 104.1 op de kabel en via de App van Radio Hoogeveen.

RegioRadio

Donderdag om 18.00 uur trapt het programma RegioRadio af met een interview met Ineke Prins. Ineke is betrokken bij de Keientocht die zaterdag 8 juni van start gaat bij het zwembad in Hoogeveen. Het is een wandeltocht in en rond Hoogeveen. Er is keuze uit vijf afstanden en de route is aangegeven door middel van pijlen. Ook is er een routebeschrijving. Onderweg passeert de wandelaar gezellige Drentse pauzeposten.

Om 18.30 uur volgt een gesprek met Geert Oldebeuving over de Flower-Art days die dit jaar worden gehouden bij Tuincentrum Strijker. Bloemen, planten én kunst. Het komt vrijdag 14 en zaterdag 15 juni allemaal samen tijdens de Flower-Art Days bij Tuincentrum Strijker. Oftewel: kunst in de kas.

Mensen die betrokken waren bij de Kunstroute organiseren dit jaar een kunstevenement in de kas van Strijker. World Servants verzorgt die dagen de catering en hoopt zo wat geld te vergaren voor projecten die dit jaar op het programma staan.

Heeft u nieuws uit uw dorp of wijk en wilt u daarover komen vertellen op de radio? Stuur een mail naar redactieregioradio@gmail.com

RegioRadio is iedere donderdag te beluisteren van 18.00 uur tot 19.00 uur via de radio op 106.8fm in de ether en 104.1fm op de kabel. U kunt online luisteren via www.radiohoogeveen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen